Get Adobe Flash player

Zsinór

Rendkívüli zsinór választékunk,lehetővé teszi hogy ízlésének, és felhasználási céljának a legmegfelelőbbet válassza ki, mely anyagában, színében és kialakításában is megfelel a felhasználási célnak.

Gyors zsinór rendelés

Amennyiben zsinór rendelése esetén meg tud határozni egy színkódot, akkor 3 napon belül el tudjuk juttatni önnek a kívánt mennyiségben

Zsinórjaink igény szerint pamut és pe anyagból készülnek, jól kihasználva mindegyik előnyét! Így mindig a felhasználási célnak legmegfelelőbb termékhez juthat hozzá.

Az általunk forgalmazott zsinórokat nem csak a reklámajándék gyártásnál, de a ruhaiparban is előszeretettel használják. Magas minőségük miatt

Kínálatunkban 1-től 8mm-ig sokféle zsinór megtalálható.

Árajánlat kérés

Ezen űrlap kitöltésével kérhet tőlünk árajánlatot a különféle reklámajándék kategóriákra.

Kérjük minél részletesebben adja meg, hogy mire is lenne szüksége, hogy minél pontosabb árat tudjunk adni.

Válassza ki, hogy milyen termékre szeretne árajánlatot kérni. Egyszerre akár többet is kiválaszthat, de akkor a leírásban tüntesse fel, hogy melyikből hány darabra szeretne árat kérni.

Kérjük írja le ide részletesen, hogy pontosan mit is szeretne rendelni. Minél több részletet megad a megrendelendő termékkel kapcsolatban annál pontosabb árajánlatot tudunk adni. Kevés adat esetén, lehet hogy további egyeztetésre lesz szükség.

Ha szeretne nekünk képeket küldeni mintának, azt itt teheti meg.
Amennyiben több képet szeretne elküldeni, akkor kérjük tömörítse őket .zip vagy .rar formátumba és úgy töltse fel.