Get Adobe Flash player

Szalag

A szalagok nagyon sokféle képen felhasználhatóak a virágkötéstől a csomagoláson keresztül egészen a ruhaiparig.

Egy ajándékot bármilyen szép csomagolópapírba is borítunk mindig hiányozni fog róla egy igényes szalag, mely körbefogja, és lágyan simul végig az oldalán. Természetesen gyönyörű masnik is készíthetők belőle, mely ismét éke lehet egy ajándéknak, vagy virágcsokornak.

Szalagjaink az arany és az ezüsttől a legspeciálisabb szín és méretválaszték állnak rendelkezésére, hogy kiválaszthassa a legmegfelelőbbet.

Természetesen a szalagos is sokfélék lehetnek nem csak a színük, hanem a méreteik alapján is, így kínálatunkban 0,6 mm-től megtalálható akár a 2,5 cm vastag szalag is. Egyéni igény esetén nagyobbat is készítünk.

Árajánlat kérés

Ezen űrlap kitöltésével kérhet tőlünk árajánlatot a különféle reklámajándék kategóriákra.

Kérjük minél részletesebben adja meg, hogy mire is lenne szüksége, hogy minél pontosabb árat tudjunk adni.

Válassza ki, hogy milyen termékre szeretne árajánlatot kérni. Egyszerre akár többet is kiválaszthat, de akkor a leírásban tüntesse fel, hogy melyikből hány darabra szeretne árat kérni.

Kérjük írja le ide részletesen, hogy pontosan mit is szeretne rendelni. Minél több részletet megad a megrendelendő termékkel kapcsolatban annál pontosabb árajánlatot tudunk adni. Kevés adat esetén, lehet hogy további egyeztetésre lesz szükség.

Ha szeretne nekünk képeket küldeni mintának, azt itt teheti meg.
Amennyiben több képet szeretne elküldeni, akkor kérjük tömörítse őket .zip vagy .rar formátumba és úgy töltse fel.