Get Adobe Flash player

Reklámajándék

A reklámajándékokat manapság már nem csak a nagy multi cégek engedhetik meg maguknak, hiszen reklámra mindenkinek szüksége van aki a mai felgyorsult világban meg akar jelenni, és érvényesülni valamilyen üzletágban.

Minden érdeklődőnek és megrendelőnek hosszú éves tapasztalattal próbálunk segíteni az elképzeléseihez és cégének arculatához legjobban illő, esztétikailag és árban is egyaránt megfelelő minőségi reklámajándék kiválasztásában. Reklámtárgyaink gyártása folyamán igénybe vesszük a bel és külföldi reklámajándék tervező kreatívokat is, akik melyek speciálisan az adott cégre dolgozzák ki őrületes fantáziával a terveket.

Ezek lehetnek papírtáskák, karton vagy egyéb minőségi anyagból készült díszdobozok, (amiben jobban mutat egy szép trikó, vagy egyéb ajándéktárgy) így annak értéke, és csábító ereje is megnő. De lehetnek használati, illetve dísztárgyak is melyeket nap mint nap hord magával, használ otthon a vásárló, és ezért nem feledkezik meg cégéről, így könnyebben visszatérő ügyfél lesz belőle. Persze akár ha elég ötletes, akár még mutogathatja is ismerőseinek, mert annyira tetszik neki és így csinál ingyenreklámot.

A ruhaipar is üdvözli termékeinket,mint pl nyak címkék, díszcímkék, továbbá fehérneműk logója és a tisztítási utasítás!

Zsinór és szalagtermékeink,a legszélesebb skálát prezentálják!

Bármilyen ötlettel segíthetjük a munkáját, kérem kérdezzen, még ha nem is lesz a megrendelőnk, lehet, hogy én rendelek öntől!

Reklámajándék

Árajánlat kérés

Ezen űrlap kitöltésével kérhet tőlünk árajánlatot a különféle reklámajándék kategóriákra.

Kérjük minél részletesebben adja meg, hogy mire is lenne szüksége, hogy minél pontosabb árat tudjunk adni.

Válassza ki, hogy milyen termékre szeretne árajánlatot kérni. Egyszerre akár többet is kiválaszthat, de akkor a leírásban tüntesse fel, hogy melyikből hány darabra szeretne árat kérni.

Kérjük írja le ide részletesen, hogy pontosan mit is szeretne rendelni. Minél több részletet megad a megrendelendő termékkel kapcsolatban annál pontosabb árajánlatot tudunk adni. Kevés adat esetén, lehet hogy további egyeztetésre lesz szükség.

Ha szeretne nekünk képeket küldeni mintának, azt itt teheti meg.
Amennyiben több képet szeretne elküldeni, akkor kérjük tömörítse őket .zip vagy .rar formátumba és úgy töltse fel.