Get Adobe Flash player

Papírtáska

A Papírtáska Reklámértéke

Az exclusive minőségű papírtáskáink mindenki által kedveltek, környezetbarátak, viszont rendkívül elegánsak és divatosak!
A mindennapi életünkbe jelen vannak, beleértve az gyerekét bölcsődébe vagy óvodába vivő anyuka,egy elegáns szép színhalmazzal ellátott papírtáskába elhelyezett cumisüveg,pelenka stb és ezen papírtáska oldalán elhelyezett igényes reklám hatása nem marad el!

Papírtáskák terén ajánlatunk széles skálán mozog: a legkülönbözőbb fazonú, formájú, álló, fekvő és formatervezett változatát kínáljuk, ezzel téve változatosabbá termékeinket!

Továbbá:

  • Sztenderd méretű papírtáska
  • Igény szerinti méretű és színű exkluzív zsinórfüles papírtáska
  • A színskála minden színében legyártjuk papírtáskáinkat és ennek megfelelően a hozzá illő zsinórt is színben és méretben !

A kereskedők kínálatait is exclusive és sima papírtáskáinkkal növeljük, amit vonalkóddal látunk el igény szerint !

A kiállítások rendszeres résztvevőiként (közvetett módon) figyeljük az új piaci igényeket, hogy megrendelőink számára a legújabb trendeket kínáljuk.

Évről évre folyamatos megújulásra van szükség még a nehéz gazdasági helyzet ellenére,csak ötletes igényes papírtáskával próbáljuk meg viszonteladóinkat és saját részre papírtáskát gyártató és magas minőségű reklám hordozót rendelő cégeink igényeit kielégíteni!

Profi grafikus gárdánk segíti a megfelelő szín és forma kiválasztását, és hogy ezek harmonizáljanak egymással, ötleteinkkel ingyen állunk a rendelkezésére megrendelőinknek! Bármilyen grafikai ötlettel és ennek kivitelezésével segítjük viszonteladóink megrendelését, a jobb minőségű papírtáska megrendeléséhez, aminek ezután a viszonteladói értékesítése is könnyebb lesz!

Árajánlat kérés

Ezen űrlap kitöltésével kérhet tőlünk árajánlatot a különféle reklámajándék kategóriákra.

Kérjük minél részletesebben adja meg, hogy mire is lenne szüksége, hogy minél pontosabb árat tudjunk adni.

Válassza ki, hogy milyen termékre szeretne árajánlatot kérni. Egyszerre akár többet is kiválaszthat, de akkor a leírásban tüntesse fel, hogy melyikből hány darabra szeretne árat kérni.

Kérjük írja le ide részletesen, hogy pontosan mit is szeretne rendelni. Minél több részletet megad a megrendelendő termékkel kapcsolatban annál pontosabb árajánlatot tudunk adni. Kevés adat esetén, lehet hogy további egyeztetésre lesz szükség.

Ha szeretne nekünk képeket küldeni mintának, azt itt teheti meg.
Amennyiben több képet szeretne elküldeni, akkor kérjük tömörítse őket .zip vagy .rar formátumba és úgy töltse fel.