Get Adobe Flash player

Játékkártya

Reklámajándék Játékkártya cége logójával hátoldalán

A kártya játékok az elmúlt 2 évszázadban indultak világhódító útra hazánkban, azonban a kártya játékok története több ezer évre nyúlik vissza. Egy körülbelül 3000 éves, ősi kínai lexikonból származnak azon ázsiai feljegyzések, melyek a mai kártya játékokhoz hasonló logikai formulákat tartalmaznak.

Európában elsőként a franciák révén honosodott meg a kártyajáték,de most a Magyarok (J.Cola kft) révén honosodik meg a reklám területén,ami az állandóan látható (beleértve a kirakatokban is,ha értékesítésre kerül) hátoldalán a cégek logójával vagy termék nevével ellátva! Rendkívül magas minőségű anyagból készül a rétegek közt fekete anyag ami biztosítja az átláthatatlanságot!

A minősége alkalmas megjeleníteni a forgalmazni kívánó kereskedő saját nevét,mert a minőség egálba van a forgalmazó nevével amit nem kisebbít! teljes mértékben ellátjuk a kereskedelemhez szükséges adatokkal,pl biztonsági feliratok,vonalkód,stb, és mindezt a kisebb tételben is megrendelhetik!

A játékkártyák csomagolása, lehet pe zacskó,pe zacskó és ezt még kartoncsomagolásban ami további reklámértéket képvisel az elegáns fóliázott kartondobozban elhelyezett kártyán kívül!

Bármilyen játékkártya gyártása!

  • Römmy
  • Póker
  • Magyar
  • UNO
  • Fekete Péte...

Bármilyen társasjátékhoz információs lapok

Árajánlat kérés

Ezen űrlap kitöltésével kérhet tőlünk árajánlatot a különféle reklámajándék kategóriákra.

Kérjük minél részletesebben adja meg, hogy mire is lenne szüksége, hogy minél pontosabb árat tudjunk adni.

Válassza ki, hogy milyen termékre szeretne árajánlatot kérni. Egyszerre akár többet is kiválaszthat, de akkor a leírásban tüntesse fel, hogy melyikből hány darabra szeretne árat kérni.

Kérjük írja le ide részletesen, hogy pontosan mit is szeretne rendelni. Minél több részletet megad a megrendelendő termékkel kapcsolatban annál pontosabb árajánlatot tudunk adni. Kevés adat esetén, lehet hogy további egyeztetésre lesz szükség.

Ha szeretne nekünk képeket küldeni mintának, azt itt teheti meg.
Amennyiben több képet szeretne elküldeni, akkor kérjük tömörítse őket .zip vagy .rar formátumba és úgy töltse fel.